Online Advies

Met een quickscan van jouw 'hormonale' gezondheid en voeding help ik jou graag op weg met uitgebreide adviezen.
Plan hier jouw Online Advies

Wil jij………..

  Weten hoe het met jouw 'hormonale' gezondheid is?

  Inzicht in jouw voedingspatroon krijgen?

  Leren wat je zelf kunt doen om jouw klachten te verminderen?

  Ontdekken welke voeding jou kan helpen?

  Weten welke supplementen goed zijn voor jou?

  Op weg geholpen worden om je leefstijl te veranderen?

  Met het Online Advies beantwoord ik graag al jouw vragen over voeding, hormonen en leefstijl.   

  Een goede ‘hormonale’ gezondheid begint bij de juiste voeding, maar wat is gezonde voeding? Hetzelfde geldt voor supplementen. Soms is het verstandig om tijdelijk wat tekorten aan te vullen, maar wat moet je dan gebruiken? Als je zoekt op internet of social media zie je al helemaal door de bomen het bos niet meer, terwijl zeker bij het gebruik van supplementen een gedegen maatwerk advies erg belangrijk is.

  Met het Online Advies  help ik jou graag op weg. Ik geef je uitgebreide maatwerk adviezen zodat jij daarna zelf de rest kunt doen.

  Liefs, Niki

  Hoe werkt het Online Advies

  Je plant zelf jouw moment in via onderstaande knop. Je ontvangt een bevestiging met hierin een vragenlijst en omdat we online werken vind je ook een betaallink voor het consult bij de bevestiging. De lijst vul je in en zorg ervoor dat het formulier minimaal 24 uur voor de afspraak is ingevuld.

  Aan de hand van deze gegevens maak ik voorafgaand aan het consult een analyse van alles. Tijdens het online consult van 45 minuten ga ik je alles vertellen over deze analyse en krijg je veel adviezen. Uiteraard kun je zelf ook je vragen stellen aan mij. 

  Na afloop ontvang je een uitgebreid voedings- en leefstijladvies per mail, waarmee je zelf aan de slag kunt. Van de supplementen die ik adviseer krijg je een overzicht in de mail. Tegen 15% korting kan ik de supplementen naar je opsturen, maar je bent uiteraard vrij om zelf te shoppen op internet.

  Heb je behoefte aan een vervolgafspraak dan is dat uiteraard mogelijk.

  Met het Online Advies help ik jou op weg met maatwerk adviezen zodat je daarna de rest zelf kunt doen.

  Niki heeft mij ontzettend geholpen met voeding en suppletie adviezen om zowel lichamelijk als mentaal er weer bovenop te komen na mijn burn-out en daarnaast de basis te leggen voor een nieuwe balans. Ze is ontzettend aardig, toegankelijk, meelevend en geduldig waardoor je je al snel op je gemak voelt.
  Vera Holtmaat

  Evavita reviews