KINDERWENS & VRUCHTBAARHEID

Vergroot je vruchtbaarheid met speciale voetreflexbehandelingen en uitgebreide voedingsadviezen
Lees meerPlan telefonische kennismaking

Herken jij je in het volgende?

u

Ben je al geruime tijd gestopt met anticonceptie, maar blijft een zwangerschap uit?

u

Zijn jij en je partner al medisch onderzocht, maar is er geen verklaring te vinden waarom jullie niet zwanger kunnen raken?

u

Heb je PCOS wat de kans op een natuurlijke zwangerschap in de weg staat?

u

Raak je wel zwanger, maar heb je al meerdere keren in een vroeg stadium een miskraam gehad?

u

Beheerst het je leven, ook al probeer je hard je best te doen om er niet de hele tijd mee bezig te zijn?

u

Zou je graag willen weten wat je zelf kunt doen om de kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten?

Lieve jij!

Ik herken jouw gevoel! Zelf ben ik moeder van 4 kinderen, waarbij het zwanger worden eigenlijk nooit een probleem is geweest, maar wel het zwanger blijven. Mijn eerste dochtertje werd 23 jaar geleden veel te vroeg geboren en mocht helaas niet bij ons blijven. Het leek daarna net of iedereen zwanger was en als er iemand zwanger raakte in mijn omgeving was ik wel erg blij voor die ander, maar wat deed het extra veel pijn.

De 3 volgende zwangerschappen waren erg medisch en ondanks alle goede zorgen in het universitair ziekenhuis kwamen ook deze kindjes veel te vroeg. De roze wolk of een fijne kraamtijd heb ik nooit mogen ervaren, maar ik ben moeder geworden en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik besef dan ook erg goed hoe verdrietig het moet zijn als die wens niet vervuld mag worden.

Mijn 3, inmiddels jongvolwassen kinderen hebben mijn moederhart gevuld en dit is iets wat ik iedere vrouw met dezelfde wens ook enorm gun. Daarom help ik jou graag met mijn kennis over hormonen en voeding, gecombineerd met fertiliteitsreflexologie behandelingen om jouw kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten.

Liefs, Niki

Geef jouw vruchtbaarheid op een natuurlijke manier een boost

Voetreflex

Voetreflexologie is een behandelmethode uit de Chinese geneeskunde (TCM). Middels het masseren en behandelen van diverse drukpunten op de voeten en benen kun je ervoor zorgen dat het lichaam weer in balans komt, dit geeft je vruchtbaarheid een enorme boost. 

Voedingsadvies

Je lichaam optimaal voeden is altijd belangrijk, maar rondom een zwangerschap is dit misschien nog wel belangrijker. Welke voeding helpt jou en je partner jullie vruchtbaarheid te vergroten? Dat leer ik jou van A – Z.

Supplement advies

Wanneer je te maken hebt met tekorten in vitaminen of mineralen kan dat je vruchtbaarheid in de weg staan. Met een supplement advies speciaal voor jou, maar ook voor je partner, kun jij je lichaam optimaal ondersteunen voor en tijdens een zwangerschap.

Hoe het werkt?

Inmiddels heb ik ruim honderd dames op weg geholpen bij hun kinderwens. Vanuit deze ervaring is de Fertiliteit Start behandeling ontstaan. Een maand lang intensieve begeleiding gecombineerd met voetreflex.

De juiste leefstijl, en dan met name gezonde voeding zijn voor de vruchtbaarheid het meest belangrijk. Daarom start je altijd met een online consult waarin ik je alles vertel over vruchtbaarheid, voeding en ik geef je maatwerk adviezen. Deze adviezen, extra tips en recepten krijg je na afloop per mail. 

Je gaat een paar dagen zelf aan de slag met je voeding en komt daarna voor een uitgebreide voetreflex behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je ook een baarmoeder pakking en werk ik met moxa om jouw vruchtbaarheid een extra boost te geven. Je krijgt een flesje olie mee naar huis om zelf baarmoeder pakkingen te kunnen doen.

Een week na de voetreflex behandeling hebben wij nog een een half uur online contact. Als vervolg kun je kiezen voor verschillende voetreflex behandelingen.

Zie je dit zitten? Plan dan een gratis telefonische kennismaking in en ik vertel je graag nog meer over deze behandeling en ook hoor ik graag wat jouw situatie is. 

De voordelen van voetreflex behandelingen bij een kinderwens:

  Het vergroot op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid.

  Het werkt ondersteunend bij een medisch traject met IUI, IVF of ICSI.

  Je krijgt veel adviezen en persoonlijke begeleiding.

  Ik kijk ook naar de gezondheid van je partner. Een kinderwens heb je samen.

  Het helpt je om emotioneel in balans te komen.

  Het geeft een diepe ontspanning en gevoel van rust.

  In de natuur kan een soort zich pas voortplanten wanneer de kans op succes het grootst is. Ik help jou graag om deze kans voor jou te vergroten.

  De behandelingen

  FERTILITEIT VERVOLG

  Voetreflex behandeling als vervolg op de Start behandeling.

  v.a. €60,-

  €80,- voor 75 minuten
  Uitgebreide voetreflex behandeling incl. moxa en baarmoeder pakking. Te plannen tussen menstruatie en eisprong.

  €60,- voor 45 miuten
  Ontspannende voetreflex behandeling ter voorbereiding van een terugplaatsing of als ontspanningsmassage na de eisprong.

  Vergoeding van max. €40,- per behandeling mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.

  Doordat ik het vermoeden had dat mijn hormonen in de weg zaten bij het afvallen en zwanger worden ben ik bij Niki terecht gekomen. Bij het eerste live consult en het zien van mijn uiterlijk wees zij mij op de mogelijkheid van het zeldzame syndroom van Cushing. Na een aantal maanden zonder verbetering heeft ze erop aangedrongen naar de huisarts te gaan en ik ben de onderzoeken ingegaan en er is inderdaad het syndroom van Cushing geconstateerd. Inmiddels ben ik daaraan geopereerd, we zijn er nog steeds niet, maar de eerste resultaten zijn zeker zichtbaar.
  Ik ben Niki erg dankbaar. Zonder haar waren we hier waarschijnlijk niet op zo korte termijn achter gekomen en had ik hier nog jaren lang mee kunnen lopen.
  Mariët Heikoop

  Evavita reviews

  Veel gestelde vragen kinderwens & vruchtbaarheid

  Hoe vaak moet ik komen voor een behandeling?

  Dat hangt helemaal van je situatie en vooral van je eigen wensen af.

  Na de Fertiliteit Start behandeling kunnen vervolgbehandelingen worden gedaan. De Fertiliteit Start behandeling is ook al een complete behandeling, die plannen wij een paar dagen voor de eisprong.

  Wanneer je weer gaat menstrueren kun je (bij voorkeur) de eerste dag van je menstruatie weer contact opnemen om een vervolgafspraak in te plannen. 

  We bekijken per keer wat je nodig hebt en wat je zelf fijn vindt. 

  In geval van PCOS werkt het wel anders en kunnen meerdere behandelingen mogelijk zijn. Hiervoor geldt een ander tarief.

   

   

  Kunnen behandelingen tijdens de hele cyclus gedaan worden?

  Bij voorkeur werken we met fertiliteitsreflexologie behandelingen tijdens de eisprong. Een paar dagen ervoor en een behandeling tijdens de eisprong.

  Het hangt wel een beetje van je situatie af. Bij PCOS bijvoorbeeld is het moeilijk te zeggen wanneer je eisprong is, dan worden behandelingen in overleg gepland.  

  Ik ga steeds overtijd en verlies dan veel bloed als ik menstrueer, is fertiliteitsreflexologie ook geschikt voor mij?

  Jazeker, wanneer het erop lijkt dat het zwanger worden niet het probleem is, maar juist het zwanger blijven een probleem is, kunnen de ontspannende behandelingen in de 2e helft van de cyclus enorm ondersteunend werken. 

  Ik ben in behandeling in het ziekenhuis, kan ik dan wel deze behandeling ondergaan?

  Het hangt ervan af welke behandelingen je krijgt. Fertiltiteitsreflexologie kan uitstekend ter ondersteuning van een medisch traject. Tijdens een korte telefonische kennismaking kunnen wij dit uiteraard uitgebreid bespreken/ overleggen.

  Ik kan toch niet komen, moet ik dan betalen?
  Je kunt je afspraak tot 24 uur van te voren annuleren of verzetten. Afhankelijk van de reden dat je annuleert wordt een behandeling in rekening gebracht.
  Worden de behandelingen vergoed?

  Als complementair therapeut ben ik aangesloten bij de Batc en voldoe aan de criteria die worden gesteld aan een complementair therapeut die is opgeleid volgens Plato. Ik word daarom vergoed vanuit de aanvullende verzekering en val onder alternatieve zorg. Niet alle verzekeraars vergoeden de behandelingen.

  Over het algemeen word ik wel vergoed* door: Zilverenkruis, CZ, Menzis, FBTO, ONVZ, Nationale Nederlanden, Ohra, De Friesland en Avitea.

  Ik word niet vergoed door Anderzorg, VGZ, IZZ, IZA, DSW, Interpolis, Pro-life, Zorg en Zekerheid.

  Staat jouw verzekeraar er niet tussen? Neem dan even contact met mij op en dan zoek ik het op voor je. 

  *check je polis goed of neem contact op om zeker te zijn dat jouw behandeling vergoed wordt.

  Hoe kan ik betalen?
  Je betaalt via een Tikkie en krijgt na afloop de factuur die je eventueel kunt indienen bij je zorgverzekeraar.
  Wat voor kleding moet ik aan?
  Je voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Het makkelijkst is het om met blote benen op de massagetafel plaats te nemen. Je ligt afgedekt onder een warme deken tijdens de massage.
  Waar kan ik parkeren?
  Je kunt voor de deur parkeren en de praktijk is te vinden op de beganegrond.